Споделено...

Тук споделяме.
Споделяме истории на някой като теб - забързан, успяващ, мечтаещ, търсещ.
Говорим откритото - кога и как да бъдеш себе си - навреме!

Вижте повече
Новини
18 09
Кампанията ни е отличена на ФАРА 2016
Късчета преживени мигове вдъхновение

Богоявление

Аз съм Лора, на 36 години, а това е моята история. През 2002г. сключих брак с моя съпруг. Бяхме решили да изчакаме преди да имаме дете, поне за известно време. Никой от нас не подозираше с какво предстоеше да се сблъскаме. Когато дойде момента, в който поискахме да имаме бебе, това така и не се получаваше!
Вижте повече

Зрънце надежда

Никога не съм си и помисляла да отлагам майчинството за по-късни години. Напротив - още на 22-годишна възраст вече съвсем осъзнато исках да имам деца. Но не се получи. Не защото не исках, не заради кариера или продължаващо образование, не заради провален брак, не и затова, че късно срещнах подходящия Мъж. А защото и двете ми маточни тръби се оказаха запушени, което ме обрече на дългогодишно ходене по мъките.
Вижте повече

Мечта да те открия отново

Стоя в столично кафене и разгръщам вяло списание. До мен замислено отпива от кафето си моята приятелка. Мълчим. Поредното разочарование с разбита връзка е заседнало между нас. Няма какво да й кажа, освен – той не те заслужава … Годините минават, а тя иска семейство, деца. Нейната половинка обаче липсва, сякаш някаква лоша шега на съдбата я обрича на самота.
Вижте повече

Пътят до Михаил

Този малък Човек преобърна нашия свят, стана смисъл на живота ни, стана водач на чувствата ни, стана надежда за идните ни дни.Днес той е почти двегодишен - спокоен, усмихнат, общителен и лъчезарен младеж, който всеки ден ни кара да сме сигурни, че когато обичаме, получаваме обич.
Вижте повече

Ако някой ми беше казал...

Бях на 15 години, когато останах само с половин яйчник. И с половин сърце. Знаех, че ако до 10 години не родя, присъдата "Стерилитет" влиза в сила, и то без право на обжалване или замяна. Картите бяха раздадени, трябваше да изиграя своите възможно най-бързо. Но крупието беше неумолимо - то беше живият Живот и всяка следваща ръка, която раздаваше, ме отдалечаваше от майчинството и заплашваше да ме запрати зад решетките на отчаянието, страха и безверието, в ...
Вижте повече
Споделeте тази страница: