Споделено...

Тук споделяме.
Споделяме истории на някой като теб - забързан, успяващ, мечтаещ, търсещ.
Говорим откритото - кога и как да бъдеш себе си - навреме!

Вижте повече
Новини
18 09
Кампанията ни е отличена на ФАРА 2016
Заедно можем да постигнем повече

И най-голямата кауза би останала само красива идея, ако не срещне партньори и съмишленици. Ние сме щастливи и благодарни за това, че "Майка навреме" вдъхнови и продължава да вдъхновява нови и нови хора и организации, които протягат ръка и ни подкрепят.

Благодарим Ви, приятели! Заедно можем да постигнем повече - защото, както се казва в любимата ни африканска поговорка, "Ако искаш да стигнеш бързо, тръгни сам. Ако искаш да стигнеш далеч, тръгни с приятели."

Партньори

Фондация "Искам бебе"

От 2007 г. Фондация "Искам бебе" работи за промяна на обществените нагласи към хората с репродуктивни проблеми; информира, финансира и подкрепя хората, които се борят за свое дете.

www.iskambebe.bg

Фондация "Майки за донорството"

Фондация „Майки за донорството” обединява близо две хиляди майки-донори на яйцеклетки, и работи за спазване на медицинските, правни и етични стандарти при даряване на генетичен материал в България.

www.maikizadonorstvo.com

ClubR

Днес всеки трети е необвързан, а всяка втора семейна връзка се разпада още през първите години. Румен и Радослава от ClubR вярват, че всеки има право да обича и да бъде обичан и е най-добре това да става с отворени очи.

www.clubr.bg

ITService

Нашият надежден професионален партньор в областта на информационните технологии. Експертите от ITService предлагат комплексни и ефективни решения за изграждане и поддръжка на цялостна IT структура, структурно окабеляване и сервиз, както и уеб дизайн.

www.itservice.bg

Медийни партньори

Smart Media | Fame Cards

Медиата, която прави града ни по-пъстър и интересен. На една ръка разстояние на всички любими места за разбота хапване, или среща с приятели.

www.fame.bg

CredoWeb

Социалната мрежа за здраве, която Ви сързвас лекари, стоматолози, фармацевти, здравни заведения и организации.

www.credoweb.bg

Първите7

ПЪРВИТЕ СЕДЕМ е медията на новото поколение родители, тези, които задават въпроси и които взимат информирани решения при отглеждането и възпитанието на децата си. Родителите, които се опитват да прекарват пълноценно време с децата и семейството си, въпреки забързаното си ежедневие, но всъщото време не забравят и себе си като хора, които имат нужда от свое пространство, интереси и забавления.

www.purvite7.bg

Момичетата от града

Момичетата, които имат мнение, които не се страхуват да го споделят, които знаят какво искат от живота или поне така си мислят... Сред най-любимите български сайтове за жени - наумните, активни и интересни жени, които търсят качествените неща в живота и постоянно се развиват.

www.momichetataotgrada.com

Вестник Монитор

www.monitor.bg

Вестник Телеграф

Споделeте тази страница: