Споделено...

Тук споделяме.
Споделяме истории на някой като теб - забързан, успяващ, мечтаещ, търсещ.
Говорим откритото - кога и как да бъдеш себе си - навреме!

Вижте повече
Новини
18 09
Кампанията ни е отличена на ФАРА 2016
На 30: топ мениджър ...или майка?

Среща със студенти в УНСС

11.12.2015

"Майка навреме" гостува в Университета за национално и световно стопанство на 10 декември 2015 г.

Срещата бе организирана от Междууниверситетския център за развитие на кариерата (МЦРК) и се проведе в малката конферентна зала.

Темата на лекцията „За скритите часовници и жонглирането с житейските приоритети в живота на съвременната жена, за образованието, професията, майчинството и любовта“ или „На 30: топ мениджър… или майка“ предизвика интереса предимно на представители на нежния пол, но не липсваше и мъжко присъствие.

Атанас Димитров, кариерен консултант в МЦРК, откри срещата и представи лекторите Мартин Бориславов, изпълнителен директор на фондация „Майка навреме“, и д-р Мефтуне Шефкетова, водещ специалист по репродуктивна медицина.

Животът е избор – направи своя навреме!, напомни важната житейска максима Мартин Бориславов. С илюстрации, диаграми и различни данни д-р Шефкетова говори майчинството, за това защо жените сега раждат по-късно, „дали 40 е новото 20“ в репродуктивната възраст, кога тиктака биологичният часовник и др.

А за конкретна илюстрация по темата, в залата проплакваше и четиримесечния син на д-р Шефкетова, с което тя нагледно доказа, че младата жена може успешно да съвместява кариерата и майчинството.

« Обратно

Споделeте тази страница: