Споделено...

Тук споделяме.
Споделяме истории на някой като теб - забързан, успяващ, мечтаещ, търсещ.
Говорим открито - кога и как да бъдеш себе си - навреме!

Вижте повече
Новини
18 09
Кампанията ни е отличена на ФАРА 2016
Участваме в "Искам бебе... защо се бави?"

Гостуваме на "Искам бебе" във Варна

10.07.2015

Варна ни посрещна с изгрева – топла, с ухание на море и препълнена с приятелски усмивки . С това искаме да започнем разказа ни за невероятната среща в този прекрасен град. Благодарим ви, приятели, за топлото посрещане и незабравимия ден.

Започнахме с представянето на проекта "Майка навреме" още на пресконференцията, която се проведе във фестивалния комплекс. Като част от инициативата „Искам бебе, защо се бави?“, организирана от общинския съветник Костадин Костадинов и фондация „Искам Бебе – Варна“, се включихме активно и в безплатните консултации за двойки с репродуктивни проблеми. Заедно с още две клиники за репродуктивно здраве бяха консултирани над 40 семейства, които се борят за рожба.
Един от най-успешните ин витро специалисти у нас и основател на болница за женско здраве „Надежда“, д-р Георги Стаменов се срещна с много момичета и момчета, които след консултацията са изпълнени с надежда, че ще сбъднат своята най-съкровена мечта.

След консултациите при представянето на проекта „Майка навреме“ д-р Стаменов се обърна именно към хората, преминали през борбата за свое дете. Вие сте най-добрите посланици на „Майка навреме“, защото знаете кокво значи да се бориш за дете.
Лекцията, която той представи пред варненци беше посветена на темата яйчников резерв и факторите, които влияят върху количеството и качеството на яйцеклектките при жената. Въпросите, които предизвика тя, бяха насочени към една важна зависимост – за това как авто-имунните заболявания влиаят на яйчниковия резерв.

Срещата ни във Варна имаше вдъхновяващ финал – много родители на дечица, заченати с помощта на екипа на Надежда бяха дошли да поздравят д-р Стаменов. Това ни зареди с положителна енергия с дни напред, защото е безценна срещата с щастието, отразено в очите на дете, чакано и много, много обичано.

Благодарим ви момичета и момчета от Варна, че направихте деня неповторим.
Благодарим на организаторите Искам Бебе – Варна и Костадин Костадинов за ползотворната среща.
Ще се видим отново, с надежда.

« Обратно

Споделeте тази страница: